Potrebno:
250 g kristal šećera
250 g šećera u prahu
250 g brašna
200 g oraha
12 kašika ulja
12 kašika kakaoa
jedan limun
jedna kašičica sode bikarbone
Priprema:
Staviti 250 g šećera da porumeni, pa ga naliti sa pola litre vode. Kad se šećer potpuno istopi, ostaviti ga da se ohladi. U ohlađen šećer dodati 250 g šećera u prahu, 250 g brašna, 200 g oraha, 12 kašika ulja, 2 kašike kakaoa, jedan limun i jednu kašičicu sode bikarbone. Sipati testo u namazan pleh i posle pola sata staviti da se peče. Po želji preliti glazurom od prženog šećera.
Posna torta
Podelite sa drugima:blogger tutorials
Social Bookmarking Blogger Widget | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |