Potrebno je:
4 jajeta
250 g šećera
250 g mlevenih oraha
250 g suvog grožđa
4 štangle rastopljene čokolade
2 kesice vanilin-šećera
Preliv:
150 g butera
100 g čokolade
Priprema:
Dobro umutiti cela jaja sa šećerom, a zatim umešati orahe, suvo grožđe, rastopljenu čokoladu i šećer vanilu. Masu podeliti na dva dela i peći u dva uzana pleha. Kada torta bude pečena izvaditi je iz pleha i preliti pripremljenim prelivom od čokolade i butera.
4 jajeta
250 g šećera
250 g mlevenih oraha
250 g suvog grožđa
4 štangle rastopljene čokolade
2 kesice vanilin-šećera
Preliv:
150 g butera
100 g čokolade
Priprema:
Dobro umutiti cela jaja sa šećerom, a zatim umešati orahe, suvo grožđe, rastopljenu čokoladu i šećer vanilu. Masu podeliti na dva dela i peći u dva uzana pleha. Kada torta bude pečena izvaditi je iz pleha i preliti pripremljenim prelivom od čokolade i butera.